Mindössze három góllal győzte le a Telekom Veszprém a Sport36-Komlót a 13. fordulóból előrehozott mérkőzésen. A szereplők nyilatkozatai:

David Davis, a Telekom Veszprém vezetőedzője: „Nagyon fontos a magyar bajnokság számunkra, hiszen így játszhatunk csak a Bajnokok Ligájában. Sajnos nem igazán tudtunk készülni a mai mérkőzésre, hiszen szombaton még játszottunk, szükségünk lett volna pihenésre. Nehéz mérkőzés volt, de Székely Márton szerencsére jól védett. A védelmünk nem volt rossz, a kapusunk volt ma a nyerőemberünk.”

 Székely Márton, a Telekom Veszprém kapusa: „Ahogyan Davis mester is elmondta, a sorozatos mérkőzések miatt keveset tudtunk készülni. Mi kapusok megkaptuk azt a vágott anyagot, amiből készülni tudtunk. Ma szerencsére összejött a jó teljesítmény, örülök, hogy így alakult, és két pontot vihetünk haza. Gratulálok a Komlónak, mert nagyon jó mérkőzést játszottunk egymással.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Mi igyekeztünk a legtöbbet kihozni a mérkőzésből. Csapatként jól szerepeltünk, küzdöttünk, taktikusan játszottunk. Tudtuk, hogy nem szabad a Veszprém kezébe adni a labdát, különben lerohannak minket. Bíztunk abban, hogy az utazás miatt kicsit fáradtabbak lesznek, amit ki tudunk használni. Nem tudhattam, hogy a szombati meccs után milyenek leszünk, mert nem vagyunk ahhoz szokva, hogy rövid időn belül két ilyen meccset játsszunk. Büszke vagyok a fiúkra.”

Manojlovity Stefan, a Sport36-Komló irányítója: „Gratulálok a Veszprémnek és a saját csapatomnak is. Ugyanez a játék kell szerdán a Vác ellen is, és akkor jó esélyünk lesz nyerni.”