Újabb kék-fehér gólözön, de ezúttal megizzadtunk a Szentlőrinc „fakóval” szemben. Miltner mesterhármasával és Doboviczki duplájával végül biztosan tartottuk Kökönyösben a három pontot.

Fotó: archív

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 10. forduló:

Sport36-Komló – Szentlőrinc II. 5:3 (2-0)
Kökönyös V: Kozári

Gólszerzők: Miltner (4’, 46’, 87’), Doboviczki (36’, 60’) illetve Vörös (54’), Tóth (64’), Kovácsevics (66’)

Miltner Szabi mesterhármasa is kellett a győzelmi sorozatunk folytatásához

A semleges néző számára is igencsak élvezetes mérkőzéseket játszik az utóbbi időszakban a Bányász. 10-20 percenként megzörren a háló találkozóinkon. Így történt ez a Szentlőrinc második csapata ellen is – igaz ezúttal elmaradhattak volna a vendéggólok Kökönyösben. A győzelem ugyanakkor nem volt kérdéses a 90 perc alapján. A legjobb formáját élő Miltner Szabolcs háromszor is megzörgette Berki hálóját.

Tóth Máté gárdája szeptember 7-én – egy villámcsapással tarkított mérkőzésen a Bodától szenvedett utoljára vereséget. Azóta az „égiek” is kegyükbe fogadták együttesünket. Zsinórban hét találkozót nyertek Miltnerék, az ebben az időszakban lőtt 27 gól mellett mindössze 7 alkalommal zörrent meg a hálónk. Sőt, a „Sanlorenzó” elleni öttel – a lőtt gólok tabelláján – a listavezető Pécsvárad elé kerültünk 32 góllal.

A tabella élcsoportja: 1. Pécsvárad 30p (10m) 2. Komló 24p 32-(10m) 3. Mohács 22p (9m) 4. PEAC 21p5. Boda 15p (10m) …

A következő fordulóban fiaink a PEAC otthonában lépnek pályára. A rangadóra november 2-án 11 órától kerül sor a Pécsi Egyetemi Sporttelepen.