Megjavították a megyein elért átlagukat a gerelyhajítás országos döntőjén, amivel a dobogó második fokára léphettek fel gimnáziumunk növendékei.

A Kecskeméti Atlétikai Centrum adott otthont az idei tanév Atlétika (ügyességi és váltófutó csapatbajnokság) Diákolimpia Országos Döntőjének.

 A komlói színeket a Kökönyösi Gimnázium (Nagy László Gimnázium) csapata képviselte. Fiaink a gerelyhajítás tízes döntőjében voltak érdekeltek, ahol az előkelő második helyet szerezték meg.

Utólag elmondható, hogy nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is jól felkészítette a döntőre Bognár Norbert testnevelő és Ottó György edző a tanítványait, hiszen az év legfontosabb versenyén valamennyien megjavították korábbi eredményüket.

A gerelyhajítás csapateredményének meghatározásához a négy legjobb eredményt elérő versenyző teljesítménye számít.

Eredmények V-VI. korcsoport: 1. Váci SZC Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma (átlag:49,98m) 2. Kökönyösi Gimnázium (átlag: 45,74m) 3. Váci Madách Imre Gimnázium (átlag: 42,61m)

A komlói fiatalok eredményei: Begovácz Márk 49.73m, Illés Levente 45.15m, Vanyek Szabolcs 44.50m, Oberritter Roland 43.57m, Mihályfi Bendegúz 37.80m.