Már pénteken útra kel NBI-es kézilabdacsapatunk a Mezőkövesd elleni derbire. Egy esetleges győzelemmel megszilárdítanánk helyünket a középmezőnyben.

Inspiráló izgatottsággal várja a Mezőkövesd elleni szombati mérkőzést beállósunk, Jóga Norbert. A tavaly még a házigazdákkal szerződésben lévő beállós hajtós, kellemetlen csapatként jellemezte egykori csapatát, ám ennek ellenére úgy véli, elhozható a két pont Matyóföldről.

A legutóbb lejátszott mezőkövesdi mérkőzés igencsak furcsán alakult. Már hét góllal is elhúztunk, ám a második játékrész közepén visszajöttek a meccsbe a házigazdák. Jóga Norbert másfél perccel a lefújás előtt egyenlített ugyan, de Igor Marković találata még belefért, amivel legyőztük Buday Dániel csapatát.

A Tatabánya elleni mérkőzés után nyugodt körülmények között készült keretünk a héten. Remélhetőleg – ha nem is a tavalyi izgalmak árán -, de megismétlődik a történelem, és megszerezzük a győzelmet, amivel tapadnánk a középmezőny elejéhez.

A Kövesd eddig egy pontot szerzett a bajnokságban, az Egerrel ikszelt, a Dabastól, a Fraditól és Szegedtől ugyanakkor vereséget szenvedett.

K&H Kézilabda Liga 6. forduló, 2019. október 12. 18 óra:

Mezőkövesdi KC (11.) – Sport36-Komló (10.)

Mezőkövesd, Városi Sportcsarnok V: Bacs, Bóna