Mága Zoltán hegedűművész jótékonysági koncertsorozatának újabb állomásán a komlói Szent Borbála-templomban lépett a nagyérdemű elé. A közönség adományait Ágotai Zóra kezelésére ajánlották fel a szervezők.

A Liszt Ferenc-díjas művész az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelt támogatásával megvalósuló 100 Templomi Jótékonysági Koncert turnéjának újabb állomásán, Komlón, a katolikus templomban lépett közönség elé. A jelenlévők meglepetésére az ismert énekesnő, Wolf Kati is csatlakozott a hegedűművészhez, akivel közösen adták elő az Ave Maria-t.

A másfél órás koncert végén Mága Zoltán – álló vastaps mellett – a Himnusz ismerős dallamaival búcsúzott Komlótól.

A jótékonysági koncertből befolyt közel 450 ezer forintos adományt és a Mága Zoltán által felajánlott 500 ezer forintot Ágotai Zóra kezelésére fordítja családja.  

A házigazda szerepében Hamzau Relu komlói plébános köszöntötte az esemény résztvevőit. A rendezvényt megtisztelte Dr. Hoppál Péter, térségünk országgyűlési képviselője és Polics József polgármester is – utóbbi megköszönte a komlóiaknak az összefogást, majd a hegedűművészt a Szent Borbála-templom történetét bemutató könyvvel ajándékozta meg.