Kivitelezők lepték el a sportcsarnok alagsorát. A felújítások hulláma elérte a Komlói Sportközpont mellékhelyiségeit is.

A finoman fogalmazva is retrónak nevezett mosdókra igen régóta ráfért a felújítás. Az alagsor egy másik helyisége, a kazán- és gépház is ebben a beruházásban korszerűsödik. A tervek szerint a felújítás érinti még az emeleti vizesblokkokat és az előcsarnokot is.

Polics József polgármester korábban egyeztetett Kocsis Mátéval, a kézilabda-szövetség elnökével. A beruházást a szövetség TAO keretének terhére végezteti el az önkormányzat.

Az NB I-es kézilabdacsapat vendégeként is az ország különböző pontjairól érkeznek hozzánk csapatok, szurkolók, akik fogyasztás vagy heves szurkolás következéseképpen meglátogatják a – nem kifejezetten kulturált – mosdóinkat. Polics József polgármester szerint ez minősíti városunkat, így igencsak időszerű a cseréjük és modernizálásuk.

A gépészeti- és az illemhelyiség egy nagyobb beruházásnak számít, így a munka zavartalansága érdekében az intézmény egy hosszabb leállása idején – nyári szünetben – kerülhet csak rá sor.