Sabján Gergely párosban aranyat és ezüstöt, valamint egyéniben bronzérmet és egy ötödik helyet szerzett az asztaliteniszezők Serdülő és Ifjúsági Országos Bajnokságán. 

Az év legnagyobb, másfélszeres pontozású hazai versenyére került sor a február 19-20-án a fővárosban. A serdülők mezőnyében csak Sabján Gergely lépett asztalhoz Komlóról. Állandó páros partnerével, a szolnoki Szudi Ádámmal biztosan jutottak a legjobb négy közé, ahol a döntőbe jutásért a Majoros János – Tóth Gábor (Nyírbátor) páros ellen nyertek 3:2-re. A fináléban az Ecseki Nándor (Ceglédi VSE) – Kovács Sebestyén (BVSC-Zugló) kettős is meghajolt tudásuk előtt, 3:1-es győzelmükkel aranyérmesek lettek.

Serdülő fiú egyéniben a komlói fiú két biztos győzelemmel jutott a negyeddöntőbe. Az éremért vívott mérkőzésen Kovács Sebestyén (BVSC-Zugló) ellen nyert nagy csatában 4:3-ra. Az elődöntőben páros társa, Szudi Ádám következett, akitől 4:2-re kikapott, ezzel bronzérmet vehetett át az eredményhirdetéskor. 

Az ifjúságiak között Sabján Gergő és Horváth Patrik képviselte a komlói színeket.

Sabján, Szudival az oldalán a nyolcad döntőben a Büki Bence – Tóth Zsolt (PTE-PEAC) párost győzték le simán 3:0-ra, majd az éremért vívott mérkőzésen a Kovács Domonkos (KSI S.E.) – Kovács Sebestyén (BVSC-Zugló) ellen győztek nagy csatában 3:2-re. Az elődöntőben 0:2-ről fordítva ismét 3:2-re nyertek a Lakatos Tamás (KSI S.E.) – Szita Márton (Szombathely) kettős ellen. A döntőben viszont nem boldogultak a Do Phuong Nam (BVSC Lombard) – Kiss Dániel (Cegléd) párossal szemben, ezzel második helyen végeztek a mezőnyben.

Horváth Patrik kecskeméti páros társa lebetegedett, és így ő csak egyéniben állhatott asztalhoz. Selejtező csoportjában két győzelem és egy vereséggel másodikként lépett tovább. A főtáblára jutásért 3:1-re legyőzte a kecskeméti Szabó Leventét. Horváth Patrik a 16 közé jutásért a későbbi bronzérmes Do Phuong Nam-tól kapott ki, de így is 6 ranglistapontot könyvelhetett el. Sabján Gergely ranglistahelyezése miatt egyből a főtáblán kezdte ezt a versenyszámot, ahol előbb a soproni Bőhm Attila ellen brillírozott, majd jóval nehezebb mérkőzésen 0:3-ról fordítva – győzte le a fővárosi Kovács Sebestyént.

A negyeddöntőben nem bírt korábbi csapattársával, Szita Mártonnal (1:4), és így az ötödik helyen fejezte be ezt a versenyszámot.

Versenyzőink a második napon 48 ifjúsági ranglistaponttal gazdagodtak (Sabján G. 42, Horváth P. 6).