Szünetben még vezettünk, ám a szakadó esőben jobban feltalálta magát a Boda. Ezzel némileg elrontottuk a Komlói Bányásznapok ünnepi hangulatát.

A találkozó kezdőrúgása előtt néma főhajtással búcsúztak a szurkolók és a játékosok a Komlói Bányász szpíkerétől, a stadion „hangjától” – a héten 65 éves korában elhunyt Terkovics Ferenctől, „Terkótól”.

A Boda lépett fel támadólag a mérkőzésen. Jó 5 perc után vettük át csak a kezdeményezést, és rövid idő múlva meg is szereztük a vezetést. A 8. percben a nagy kedvvel játszó Miltner Vass Lászlótól kapott labdát, amit mellel tette maga elé, majd a kimozduló kapus alatt lőtt a hálóba. (1-0).

A 15. percben Herbert bravúrjára volt szükség, amikor a kiugró Jenei elől tisztázott. A Bányász a félidő további részében többször is veszélyeztette a Boda kapuját, de újabb találat nem született.

Kissé hosszúra nyúlt a szünet. A félidőben szakadni kezdett az eső, ráadásul villámlott is, emiatt Jakab játékvezető visszaparancsolta a székházba a kezdőrúgásra készülődő játékosokat.

Jó 10 perc késéssel indult a második játékrész, ám mindjárt bodai góllal. Kiss Erik a jobboldali kapufára lőtt labdája csapódott Herbert kapujába. (1-1)

Ezt követően mindent megpróbált a Bányász. Tóth Máté frissítette csatársorunkat, de támadásaink ezen a napon meddőnek bizonyultak. Sőt, a 76. percben egy 11-est követően már a vendégek vezetését mutatta az eredményjelző. (1-2)

Sajnos nem sikerült túllépni a Pécsvárad elleni vereségen, a Boda második félidei játékával elvitte a 3 pontot Kökönyösből.

AutóCity Volkswagen Megyei I. osztály 3. forduló:

Komlói Bányász – Boda 1:2 (1-0)

Kökönyös, 150 néző V: Jakab (Sirók, Maráz)

KOMLÓ: Herbert Roland – Herbert Richárd, Korbuly, Erdős, Szabó M. – Kis-Varga, Vass L., Tukerics, Miltner,- Sergiu (Szabó Á. 52’), Biró (Bölcskei 79’) Edző: Tóth Máté

Gólszerzők: Miltner (7’) illetve Kiss E. (47’), Németh (76’)