Ismét megnyílhat Komlón a vasúti pénztár, csőtörés szilvásban, távozik posztjáról Vida János, nagyon kevesen születtek Komlóra.

Ismét megnyithat Komlón a vasúti pénztár. Az utazói észrevételeire reagálva, már folynak az egyeztetések a MÁV-START-nál annak érdekében, hogy az utazni szándékozók elővételben Komlón is megvásárolhassák az InterCity pótjegyeiket. Ismert, erre most csak Sásdon van lehetőség. A pénztár nyitására várhatóan az év második negyedében kerülhet sor.  

Rájárt a rúd az előző héten a Szilvásban lakókra. Szerdán egy kilyukadt gerincvezeték miatt, hűltek ki a radiátorok – ezzel párhuzamosan a melegvíz-szolgáltatás is szünetelt a városrészben. Az érintett lakásokban csütörtök délelőtt állt helyre a szolgáltatás. Csütörtök este folytatódott a lakók kálváriája, közel kétórás áramszünet okozott nem várt kellemetlenséget. 

Közös megegyezéssel, április elején távozik posztjáról Vida János, a Komlói Fűtőerőmű Zrt. vezérigazgatója. A vezetői poszt betöltésére pályázatot írt ki Komló Városi Önkormányzata, melynek feltételeiről a www.komlo.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. 

A közmeghallgatáson elhangzott beszámoló kapcsán kiderült, hogy Komló lakossága 26 104 fő volt az előző esztendő végén. 145 újszülöttre 359 halálozás jutott, míg 100 válás mellett, mindössze 90 házasság köttetett a komlóiak körében. Állampolgári esküt az előző esztendőben 6-an tettek Komlón.