Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2019 őszén is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.

A Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. felhívása:                                                                                                                  

Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását. Építési törmeléket, gumiabroncsot, elektronikai hulladékot, veszélyes hulladékot a lomtalanítás alkalmával NEM szállítunk el! Ezeket a Sportvölgyben található lakossági hulladékudvarban, díjmentesen (mennyiségtől függően) helyezheti el a Tisztelt Lakosság.

Hulladékudvar információ: www.komloivgzrt.hu/hir/morbi-viverra-varius-purus-5.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében, szíveskedjenek eleget tenni!

A lomtalanítási időpontokon kívül, a közterületen lom hulladékot elhelyezni TILOS!

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:

Szeptember 09. (hétfő):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek,

Szeptember 16. (hétfő):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,

szeptember 23. (hétfő):

Gesztenyés, Zobákakna, Zobákpuszta, Annaakna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út.

A lim-lom akció időpontján kívül a feleslegessé vált háztartási hulladékot a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani.

Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani.

A rendelés leadás hétköznapokon 6 órától 13 óráig, a 72/482-703-as telefonszámon lehetséges.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 18-tól november végéig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb, 20 kg-nál nem nehezebb nyesedéket szállítjuk el!