Rendkívüli ülést tartott a komlói képviselő-testület. Hét napirendi pontban született döntés a városházán. Fotó: archív

Lóránt Ákos nyugdíjas tanár, Varga Tiborné nyugdíjas köztisztviselő és dr. Németh Gábor ügyvéd tagok, valamint Horváth László Lajosné nyugdíjas intézményvezető és Feketéné Moró Erzsébet nyugdíjas tanár póttagok személyében megválasztották a Helyi Választási Bizottság tagjait. Munkájuk elkezdődött, megbízatásuk a következő választásig szól.

A testület döntése szerint az önkormányzat biztosítja a magyar állammal közösen azt a többletforrást, amely a piac és vásárcsarnok befejezéséhez még szükséges. Így a tervek szerint a beruházás befejezésének időpontja nem változik, novemberben használatba vehetik az árusok és a vásárlók a komplexumot.

A buszpályaudvar bővítése kapcsán az önkormányzat bérleti szerződést kötött a MÁV-val. Az érintett terület az a kődöntő utáni 2000 négyzetméter, ahol a buszok parkolóhelye lesz kialakítva a jövőben.

A képviselők döntöttek egy szándéknyilatkozatról is, miszerint csatlakozunk a Mecsek-Dráva Önkormányzati Társuláshoz, annak érdekében, hogy gazdaságosan beszerezhessünk a szemétszállítást végző gépjárműveket.

További határozatokról a www.komloonk.hu weboldalon olvashat.