A rekkenő hőség tette próbára Komlói Bányász Horgász Egyesület (KBHE) által meghirdetett hagyományos gyermekhorgász versenyének mezőnyét.  

A szinte légmozgás nélküli párás meleg nemcsak a résztvevőkre, hanem a tó lakóira is hatással volt. A napos horgászhelyeken igencsak „fanyalogva” nyúltak a csalihoz a halak. Ennek ellenére csak két horgásznak nem akadt a horgára zsákmány.

A KBHE hagyományos gyermekhorgász versenyén két kategóriában 22-en versenyeztek a díjakért.

Eredmények a 10-14 éves kategóriában: 1. Besenyei Domicián 3050 g 2. Mihály Bence 800 g 3. Benesics Andrea 450 g

Eredmények a 4-10 éves korosztályban: 1. Hovorka Luca 480 g 2. Czukor Robin 370 g 3. Hovorka Míra 310 g.

A legtöbb és a legnagyobb halért járó elismerést Besenyei Domicián vehette át. A viadal legfiatalabb leányversenyzője, a 4 éves Hovorka Míra, valamint a fiúknál a mindössze 3 esztendős Papp Szilárd vehetett át ajándékot.

A díjakat Bogdán László ügyvezető elnök, Bugyi Sándor, a KBHE elnöke, Kiss Attila versenyfelelős és Polics József polgármester adta át. Utóbbi – a versenyző gyermekek mellett – méltatta a szülőket, nagyszülőket, a horgászegyesületet, akik lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek erre a hasznos időtöltésre.

A verseny zárásakor tartott tombolasorsoláson több értékes díj is gazdára talált, illetve valamennyi résztvevő „fagyi jeggyel” térhetett haza.