Fotó: Volt Van Lesz Rockfesztivál facebook

A komlói Dirtparkban hívta életre Komló első, több zenekart a színpadra csábító rockfesztiválját Ratkó Lajos főszervező és csapata. A visszajelzések alapján a fellépők és közönség is jó hangulatról számolt be.

Egy kis záport leszámítva kegyes volt az időjárás a Volt Van Lesz Rockfesztivál fellépőihez és közönségéhez. A színpadon olyan bandákat láthattak a fesztiválozók, akik között legalább egy komlói kötődésű zenész fellépett. Figyelemreméltó, hogy a kétnapos rendezvényen több generáció is képviseltette magát.

Ratkó Lajos főszervező is elégedettséggel szólt a két napról: „Összességében maximálisan meg vagyunk elégedve a végkifejlettel. Napi 350-400 ember vett részt rajta, ami elsőre nagy dolog egy ilyen kisvárosban. Ez nagyon jó, családias hangulat volt. A gyerekektől az idősekig sokan kilátogattak. A zenekarok előtt le a kalappal, egytől egyig hatalmas koncertet adtak. Balhé és balesetmentes volt a fesztivál. Mindenki vigyázott a rendre és a tisztaságra, alig szedtünk össze szemetet. Eddig csak pozitív visszajelzést kaptunk, de a hibákat látjuk, és a jövőben javítjuk őket. Annyian akarják, hogy legyen folytatása, hogy mindenképpen megcsináljuk jövőre is. Ha nem tennénk, akkor az idei munkánk nem érne semmit. Köszönünk mindenkinek mindent!”