Deák Imre, a Komlói Polgárőr Egyesület vezetője, járási koordinátor invitálására kötetlen hangú beszélgetésen osztották meg tapasztalataikat térségünk közbiztonságról a szakemberek.

A Sikondai Pihenőpark adott otthont annak a koordinációs bizottsági ülésnek, melyen Deák Imre meghívására, Oletics Károly rendőr alezredes, a közelmúltban kinevezett komlói rendőrkapitány, Kun Attila alezredes, közrendvédelmi osztályvezető és Csirke Csaba alezredes, mint a Komlói Rendőrkapitányság és polgárőrség összekötő tisztje, valamint Polics József komlói polgármester, illetve két járás polgárőr egyesületeinek vezetői vettek részt.

Deák Imre beszámolóját követően beszélgetés, kötetlen diskurzus formájában ismerkedtek egymás munkájával a meghívottak, egyeztettek az eddig elért eredményekről, az előttük álló feladatokról.  

A komlói polgárőrvezető elmondta, hogy hagyományosan jó a kapcsolatuk a Komlói Rendőrkapitányság munkatársaival, napi szinten tudnak egyeztetni egymással. Megerősítette, hogy folytatják a közös szolgálatot; a jövőben is láthatunk a térségben együtt járőröző rendőröket és polgárőröket. Szoros az együttműködés a kisebb településeken működő egyesületekkel és a körzeti megbízottakkal is, akiket – amennyiben szükséges – rendszeresen kisegítenek a közbiztonság megtartása érdekében.