Bizonyára sokan kísérték figyelemmel a TV2 képernyőjén a „Nagy Vagy!”elnevezésű ügyességi vetélkedőt. A tizenöt héten át tartó viadal látványos erőpróbáiban a komlói Szilvási Általános Iskola csapata is részt vett, és az igen előkelő 5. helyet szerezte meg az ország 54 benevezett általános iskolájának versenyében.

A komlói csapat már a selejtezők során bebizonyította felkészültségét, első helyen jutott tovább a selejtezőcsoportból, többek között az Eger, a Szolnok és egy budapesti iskola legyőzésével. Az elődöntőben, ha lehet még jobb teljesítményt nyújtott a szilvási gyerekekből és szüleikből álló csapat. Az egykori kiváló ferencvárosi labdarúgó, Vincze Ottó által vezényelt társaság a három elődöntő mezőnyének második legjobb pontszámával került a nagydöntőbe.

A fináléban, a fergeteges szurkolótáborának is köszönhetően – a Szekszárd, az Eger, a Jászberény, a Bölcske és a Diósjenő között – végül egy hajszállal lemaradva a dobogóról, az ötödik helyen végzett a Szilvási Iskola.

Császti Józsefné, a csapatot vezető tanárnő – a rendkívül megterhelő sorozat után – elsősorban a felejthetetlen élményt említette a versennyel kapcsolatban. Kiemelte a Fűtőerőmű és a Városi Sportközpont felkészülés során nyújtott segítségét, melyet a felkészüléshez nyújtottak. A szilvásiak a nagyszerű szereplésnek köszönhetően, egyebek mellett egy 200 ezer forint értékű labdarúgó-csomaggal gazdagították az iskola sportszertárát. Ezen felül a csapat 250 ezer forintos moziutalványt is átvehetett. A többfordulós versenyt végül a szekszárdi Garay Iskola nyerte.

A vetélkedőn résztvevő csapattagok: Császti Józsefné (csapatvezető), Dobóné Bencze Zsuzsanna, Döme Márk, Fogasi Tamás, Fogasi Zsombor, Fogasiné Görög Tünde, Habling Zsolt, Juhász Réka, Kánya Krisztián, Kun Tibor, László Laura, Magyar Balázs, Magyar Virág, Mester Barnabás, Novák Cintia, Péter Szabó Lívia, Teimel Ákos, Telmel Csabáné.