Több mint 300 horgászkártya várja tulajdonosát a megyei szövetség irodájában.

A horgászkártya egy személyi igazolvány méretű plasztikkártya, amely 2019. január 1-jétől kiváltotta a korábbi papíralapú horgász igazolványt.  Ez a későbbiekben egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt. A horgászok a www.mohosz.hu weboldalon igényelhetik a kártyát.

Az elkészült horgászkártyák nagy részét a Magyar Posta ajánlott küldeményként sikeresen kézbesítette, viszont számos kártya nem talált gazdára (rossz cím került megadásra, a címzett elköltözött, a postás nem tudta beazonosítani a címet, stb.). Ezek a küldemények visszaküldésre kerültek a MOHOSZ központba, így számos horgász önhibáján kívül nem kapta kézhez a levelet. Annak elősegítésére, hogy mielőbb hozzájussanak a horgászok ezekhez a horgászkártyákhoz, a megadott kézbesítési címhez legközelebb eső tagszövetségi irodának kiküldésre kerültek a kézbesítetlen levelek. Így a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége irodájában 303 db kikézbesített, de át nem vett horgászkártya várja a tulajdonosát.

Az érintett horgászok listája a hebmesz.hu oldalon közzétett mellékletben megtekinthető. Aki szerepel a listán, érdeklődjön az iroda elérhetőségein!

A Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége címe: Pécs, Teréz u. 11-13.
Telefon: 72/326-775