Talált Tímea mandátumát a korábbi elnök, Tasnádi László veszi át. Ezzel párhuzamosan változott a Jobbik Magyarországért Mozgalom Komlói Alapszervezet vezetése.

Mint ismert, Talált Tímea önkormányzati képviselő néhány hete lemondott mandátumáról. A helyi szervezet a listán az őt követő Tasnádi Lászlót küldte az önkormányzatba. Új tisztsége miatt Tasnádi László megvált elnöki posztjától. A szervezet új elnökének az eddigi alelnököt, Konyári Zsoltot választották meg.  Az alelnöki posztot ezentúl Király Tivadarné tölti be, míg új tisztségként, Szabó Károly személyében választókerületi szervezőt választottak.

 Az alapszervezet új vezetése reményét fejezte ki, hogy a szavazók és a szimpatizánsok elfogadják az alapszervezetben végbement változásokat.  A héten megjelent sajtóközleményükből kitűnik, hogy mostantól elsősorban az önkormányzati munkára koncentrálnak az alapszervezetnél.

A Jobbik legközelebbi városi programja a kommunizmus áldozatairól való megemlékezés, amit 2011. február 26-án, 14 órakor tartanak.