A hét második fele ismét versenyautók dübörgésétől lesz hangos Komlón és környékén.

A szerdai és csütörtöki pályabejárást követően a pénteki prológgal indul a hagyományos autóverseny. A belvárost érintő látványos prológ július 26-án pénteken 16 órától kezdődik a Kossuth L. utca -Berek utca-Tesco bekötő út közötti szakaszon. E szakaszt pénteken déltől este 10-ig zárják le a forgalom elől.

Pénteken éjszaka már gyorsaságit is rendeznek a Vasas – Hosszúhetény (11,0km) szakaszon. Szombaton (július 27-én) a Magyarhertelend – Orfű – Abaliget (7,30km), Hetvehely – Golgota (11,00km), Remeterét – Árpád-tető (9,00km) útvonalon száguld a mezőny. A ’PRO+’ kategória 117,60km, a Historic 106,60km, míg a Rallye2 mezőnye 86,60km gyorsasági szakaszt teljesít. A verseny mezőnye a hazai Rallye2 és Historic OB mellett a PRO+ Mitropa, ORB és ORC indulóival lesz teljes.

A Baranya kupa ideje alatt több helyszínt is lezárnak Komlón: Csütörtök reggel 6-tól szombat 24 óráig az Eszperantó tér parkolója, a Csempe-parkoló nyugati része, a célceremóniának helyet adó Városház tér, a Tröszt-parkoló, a Színház tér parkolója, a Kodály iskola parkolója és a Bem utca, a Templom tér és a Tüzép bekötőút, a Carbon-parkoló lesz lezárva a forgalom elől.

A versenyről több információ a baranyakupa.hu weboldalon található