Összeállt a tervezet, a komlói Rokkantak Fantasztikus Klubja az idei esztendőben is gazdag sorozattal várja tagjait és az érdeklődőket. Február 25. és december 16. között közel húsz programot kínál számukra. 

A klubnapok, foglalkozások témái a következők lesznek:

Február 25., péntek: Farsang. Aki fánkot visz vagy beöltözik, annak nem kell fizetnie; egyébként batyus bál lesz, 500 Ft/fő költséggel a zenész miatt (most tombola nélkül).

Március 25., péntek, 15 óra: Közgyűlés. Az esemény helyszíne: Kossuth L.u.115.

Április: Húsvétváró. A program a következő lesz: tojásfestés és tésztagyártás géppel. Lisztet, tojást, tojásfestéket, edényeket vinni kell.

Április 9., szombat: Kirándulás a barcsi fürdőbe. Jelentkezni a március 25-i közgyűlésig lehet.

Május 1.: A hagyományos városi rendezvényen való részvétel. A grillverseny költsége 500 Ftfő, melyet április 21-ig kell befizetni. A rendezvényre innivalóról mindenkinek saját magának kell gondoskodnia.

Május 13., péntek: Klubnap. A program a következő lesz: tésztagép-használat (réteslisztet, tojást vinni kell!), kekszes sütemények készítése (alapanyagot vinni kell!).

Május 28., szombat:  Horgászás, főzés a  Nagymáté horgásztónál. Az étel 500 Ftfő lesz, a helyszínre jutást egyénileg, vagy busszal(500 Ft/fő) lehet megoldani. Innivalóról mindenki saját maga gondoskodjon, rágcsálnivalóról úgyszintén! Jelentkezési határidő: május 1.

Június 10., péntek: Klubnap. A program a következő lesz: tésztagép-használat (réteslisztet, tojást vinni kell!), kekszes sütemények készítése (alapanyagot vinni kell!).

Június 25., szombat: Fürdőlátogatás. Jó időben Kaposváron a Virágfürdő, rossz idő esetén a barcsi fürdő az úticél. Az indulásig a buszköltség befizetése 1500 Ftfő, A buszon szedik a belépők árát.

Július 16., szombat: Kirándulás Ópusztaszerre. Csak megfelelő létszám esetén tartják meg. Jelentkezni az előző közgyűlésig lehet.

Július 30., szombat: Kirándulás Kossuth-aknára (jó idő esetén). A családi napi főzésen 500Ftfő az étel ára, az odajutást egyénileg kell megoldani, és innivalóról, rágcsálnivalóról is mindenki saját maga gondoskodik. Jelentkezés: június10-ig.

Augusztus 27., szombat: Körte nap. A főzésen 500Ftfő az étel ára, az odajutást egyénileg kell megoldani, és innivalóról, rágcsálnivalóról is mindenki saját maga gondoskodik. Jelentkezés: július 30-ig.

Szeptember 3., szombat: Ízek utcája az Eszperantó téren. A program: főzés. Innivalóról, rágcsálnivalóról mindenki saját maga gondoskodik. Jelentkezés: augusztus18-ig.

Szeptember 9., péntek: Klubnap. A program a következő lesz: tésztagép-használat (réteslisztet, tojást vinni kell!), kekszes sütemények készítése (alapanyagot vinni kell!).

Szeptember 23., péntek: Klubnap. A program a következő lesz: tésztagép-használat (réteslisztet, tojást vinni kell!), kekszes sütemények készítése (alapanyagot vinni kell!).

Október 28., péntek: Klubnap. A program a következő lesz: tésztagép-használat (réteslisztet, tojást vinni kell!), kekszes sütemények készítése (alapanyagot vinni kell!).

November 25., péntek: Katalin-bál. Batyus bál lesz, rágcsálnivalót és innivalót vinni kell. A belépő ára 500 Ftfő a zenész miatt, de tombola is lesz.

December 9., péntek: Mikulás-ünnepség. A programban egymás megajándékozása szerepel.

December 16., péntek: Segítők megünneplése, megvendégelése.

Ez a programtervezet még változhat. Bárki, akit érdekelnek a programok, részt vehet azokon. További információ: Szabó Attila, 06.20.44.56.766.