Hivatalosan is megnevezte az őszi önkormányzati választásokon induló komlói képviselőjelöltjeit a Fidesz és a KDNP. A nyolc egyéni körzetben újraindulókra és új emberekre is szavazhatnak a választók.  (a Komlói FIDESZ közleménye)

Az már korábban hivatalossá vált, hogy a várost 2010 óta eredményesen irányító Polics József lesz ismét a kormánypártok polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választásokon. Most pedig kiderült az is, hogy az egyéni képviselői körzetekben kiket indít a pártszövetség.

„Olyan hiteles, a városért tenni tudó és akaró embereket választottunk ki, akik a maguk területén mindannyian bizonyítottak. Számunkra a legfontosabb, hogy ne torpanjon meg az a lendület, mely szebbé, otthonosabbá, élhetőbbé tette Komlót az elmúlt kilenc évben. Ehhez pedig kompetens és a közös célokért összefogva dolgozni képes többségre van szükség a képviselő-testületben” – értékelt a jelöltállítás után Polics József polgármester.

Az egyes választókörzetek jelöltjei a következők szerint alakultak:

·         1. körzet: Molnár Zoltánné, 42 éves, háziorvosi asszisztens, 9 éve képviselő

·         2. körzet: Pálfi László, 52 éves, vállalkozó, 5 éve képviselő

·         3. körzet: Vízhányó András, 25 éves, vállalkozó, új induló

·         4. körzet: Mink Ernő, 48 éves, export ügyintéző, 9 éve képviselő

·         5. körzet: Orsós Ferenc – Gogen, 48 éves, vállalkozó, 25 éve politizál

·         6. körzet: Dezső Károly, 67 éves, nyugdíjas, 5 éve képviselő

·         7. körzet: Bareithné Benke Nikolett, 31 éves, 5 éve alpolgármester

·         8. körzet: Schalpha Anett, 46 éves, óvodavezető, 9 éve képviselő

Komló elmúlt évtizedét a százmilliós nagyberuházások – mint például a Petőfi tér, a szociális otthon vagy a vásárcsarnok rekonstrukciója – mellett számtalan apróbb építkezés fémjelezte.
A városban élők felújított járdákkal, lépcsőkkel, parkolókkal, megszépült parkokkal, vadonatúj játszóterekkel és sportolási lehetőségekkel találkozhatnak. A Fidesz-KDNP szövetség helyi képviselőinek nagyon fontos szerepük volt abban, hogy ezek létrejöhettek, jobb és élhetőbb hellyé téve a várost.

„Manapság újra jó körbejárni a városunkban, körülnézni, tenni egy sétát. Jó szívvel javaslom ezt vendégeinknek is, és minden komlóinak. Bármerre mennek, felújított utakkal, épületekkel vagy munkásoktól nyüzsgő helyszínekkel fognak találkozni. Ezt a tempót szeretnénk folytatni a következő öt évben is: ha önök is így gondolják, támogassák a jelöltjeinket a szavazatukkal” – nyilatkozta a polgármester.