Döntés született, hogy a Közúti Felújítási Program 2011-2013-as időszakot felölelő időszakában, 475 millió forint értékben kerülhet sor a Komlót Mánfával összekötő út teljes felújítására. Szintén ennek a projektnek köszönhetően közel 300 millió forintból újulhat meg a Mágocs-Alsómocsolád útszakasz.

 

Február 5-én került megrendezésre Vásárosdombón a „Falvak farsangja”, ahol az általános iskola tanulói színes műsorral léptek fel. Az eseményt megtekintette Polics József is.

 

Február 5-én, Polics József országgyűlési képviselő a helyi polgári kör meghívására Hosszúheténybe látogatott, ahol rész vett a hagyományos „Magyar Bál”-on. Itt megbeszélést folytatott többek a polgári kör vezetőivel, helybéliekkel. A rendezvényeken részt vettek az országgyűlési képviselő komlói munkatársai is, Borbás Sándor frakcióvezető, Dibuz Ákos és Kovács István bizottsági kültagok.

 

Polics József a FIDESZ-KDNP képviselője 2011. február 11-én, Mágocson találkozott a település polgármesterével. A találkozón tájékozódott a vidéki emberek, a kistelepülésen élők problémáiról, a vidék felzárkóztatásának szükségességéről, a közbiztonság állapotáról, valamint a társadalom többségi és kisebbségi csoportjaihoz tartozók együttélésének problémáiról. Polics József találkozott a helyi CKÖ vezetőjével is, valamint fogadóóra keretében lehetősége nyílt a mágocsi polgároknak, hogy megosszák véleményüket, javaslataikat a honatyával.