Egyesek a hűs tengeri habokba, NB I-es kézilabdázóink a munkába vetették bele magukat. Megkezdődött a felkészülés.

Egy híján teljes létszámmal kezdte meg a munkát csapatunk a 2019/2020-as bajnokságra. A hétfő esti edzésen elsőként Kilvinger Bálint vezetőedző ismertette a csapat előtt a felkészülés menetét, majd Szigeti Szabolcs ügyvezető igazgató köszöntötte a keretet és a stábot, illetve fogalmazta meg a szezon elvárásait.

Kilvinger mester és Péter Szabó Dávid másodedző állapotfelmérést, súlyzózást és természetesen egy kis labdázást is előírt az első napra. Igaz, egyelőre a focilabdáé volt a főszerep, amit a fiúk azzal háláltak meg, hogy megsüvegelendő vehemenciával vetették bele magukat a küzdelembe.

Az újak közül egy igazoltan hiányzót jegyezhettünk fel. Csomor Tamás a juniorválogatottal készül, ő később csatlakozik a kerethez.

Az első edzésen megjelent játékosok:  Ante Granić, Igor Marković, Srečko Jerković, Bruno-Vili Zobec, Alexandar Đurđević, Sunajko Filip, Manojlovity Stefán, Hoffmann József, Katzirz Dávid, Jóga Norbert, Szkokán Szabolcs, Vaskó Péter, Takács Bence, Grünfelder Péter, Oláh Tamás, Selymes Attila, Balázs Sándor, Gajdos Dániel, Kaáli Nagy Kende, Illés Levente.