A „Segíts okosan!” program keretében az Unilever Magyarország Kft. idén is megszervezi a mentőállomások versenyét, amelyben az ország összes régiójából, lehet nevezni. 

A mozgalom az Országos Mentőszolgálat támogatására indult, a célja, hogy minden mentőautót fel tudjanak szerelni defibrillátorral. A versenybe résztvevő mentőállomások nyolc kategóriában vetélkednek egymással, amelyek győztesei 250 ezer forint értékben, a betegek ellátásához szükséges eszközökre, az állomások felszerelésére fordíthatják az összeget.

 

A korábbi nyertesek között találjuk a pécsi (Petőfi u.), a gyöngyösi, az ibrányi, a szerencsi és a szegedi mentőállomást is. Utóbbiak a pihenőben lévő ágyak cseréjére, valamint nyomtatót vásárlásra használták fel az összeget.

A program február 10-től március 31-ig tart. A komlói mentőállomásra háromféleképpen lehet szavazni: a www.segitsokosan.hu weboldalon, a komlói mentőállomás bemutatkozó oldalán a szavazok gombbal, illetve sms-ben a 06-20-552-4557-es nem emeltdíjas számon, a mentőállomásunk 6 jegyű kódját elküldve. (A kód az előbb említett weblapon található.)

 

További részletek a szavazásról a www.komlo.hu weboldalon, a felhívások menü alatt olvashatók.