Február 5-én, szombaton délelőtt 10 órától tartott fogadóórát a Hotel Békében Murányi Levente, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselő, 56-os szabadságharcos, illetve Szőcs Norbert megyei önkormányzati képviselő.

 

Sajnos az idő rövidsége miatt a helyi alapszervezet nem tudta megfelelően meghirdetni az eseményt, de a tagság szinte teljes létszámmal képviseltette magát a közel két órás kötetlen beszélgetésen. Az alelnök többek között beszélt a világgazdasági monopólium meggyengüléséről, a gazdasági erőviszonyok változásáról, mely nyugatról keletre tevődik át. Szóba került az Európai Uniót is irányító háttérhatalom valódi célja, mely ellentétes nemzetünk érdekeivel.

 

 Egy kérdésre válaszolva az alelnök azt is elmondta, hogy a mai politikai vezetés taktikája, hogy a médiában a Jobbikról szóló mindennemű információt elhallgat. Így a legtöbb emberhez el sem jutnak a mozgalom által szervezett események hírei, s aki nem követi figyelemmel a parlamenti közvetítéseket, az a televízióból, rádióból egyáltalán nem értesül arról, mennyi, a nemzet javát szolgáló javaslattal éltek és élnek a jobbikos országgyűlési képviselők a parlamentben.

 

 

A közeljövőben várható, hogy gyakrabban lesznek hasonló, kötetlen beszélgetésre lehetőséget adó fogadóórák, lakossági fórumok, mert a mozgalom vezetősége és országgyűlési képviselői fontosnak tartják a személyes kapcsolattartást.