Rendkívül eredményes szerepléssel zárta a barcsi versenyt a Hélix.

A 15 fős csapat legeredményesebb versenyzői Turner Levente és Dolmány András voltak, akik valamennyi számukban elsőséget szereztek. Az 5 aranyat szerző fiúk mellett, pillangó-, mell-, hát-, gyors- és vegyes úszásban nyújtott kiemelkedőt Nagy Jáde, akinek 5 ezüstöt akasztottak a nyakába. Latyák Bence hát-, mell- és gyorsúszásban 3 aranyig jutott. Tóth Kevin kicsit fáradtan versenyzett, de azért 100 vegyesen megmutatta, van még rejtett tartaléka, így ebben a számban bronzérmes lett.

Pethő Anna, Kulcsár Vanda, Molnár Bence, Tóth Kíra a legnépesebb mezőnyben kellett, hogy megússzák legjobb idejüket, így kicsivel elmaradva a dobogós eredményektől a középmezőnyben végeztek.

Latyák Levente először versenyzett hát- és pillangó versenyszámban, ami rögtön egy bronz és egy ezüstérmet eredményezett, míg mellen szintén ezüstérmes lett.

Mini hélixeseink sem tértek haza üres kézzel: Lőrincz Dominik első lett pillangón, harmadik gyorson és háton, és második mellen. Csapattársa Gyenes Levente eredménye egy ezüst háton és egy bronz mellen. Kulcsár Grétának pillangóban ezüst-, mellben bronzérmes lett. Tamás Alíz élete első 25m pillangóján a harmadik helyen ért célba. Dalmady Johanna szintén pillangóban szerzett egy gyönyörű bronzérmet.

Vegyes váltóban Tamás A., Kulcsár G., Latyák B.,Lőrincz D. alkotta csapat első helyen végzett. A nagyoknál 10 csapatból második lett a Kulcsár V., Nagy J.,Tóth K.,Turner L. négyes fogat, míg a Hélix 3-as csapata Dalmady J.,Tóth Kíra, Latyák L.,Dolmány A. összeállításban hetedik helyen végzett.

A versenyzők felkészítő edzője Fáskerti Rita volt.