A Sport36-Komló –Vecsési SE (29-21) mérkőzés szereplői mondták:

Damir Stojanović, a Vecsés vezetőedzője: „Gratulálok a Komló csapatának! Jól játszottak. Nem volt esélyünk a pontszerzésre. Megéreztük, hogy hiányzott egy láncszem a gépezetből. Yassine Benmiloud hiánya elsősorban védekezésünket érintette, ráadásul három hetest is kihagytunk, ami végzetesnek bizonyult. Számunkra fontos, hogy minél többet játszhassanak a fiatalok, hogy szokják, milyen teher alatt játszani az ilyen erős csapatok ellen. Ebben is van még fejlődnivalónk, hiszen ilyen környezetben még görcsös a játékuk.”

Simányi Péter, a Vecsés játékosa: „Gratulálok a hazai csapatnak, nagyon összeszedetten és jól játszottak. A játék minden elemében felülmúltak bennünket. Komlón játszani mindig élmény, fantasztikus atmoszférája van a csarnoknak. A Budapesthez közeli csapatoknál nem megszokott, hogy ilyen hangulata van egy mérkőzésnek.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Vecsésnek, mert végig küzdöttek a mérkőzésen, nem adták olcsón a bőrüket. Láttuk az utolsó mérkőzésükön, hogy jó formában vannak. Megnehezítették a dolgunkat, azért is, mert sok tiszta helyzetet hagytunk ki. Olyan hullámzóak voltunk ma is, amilyenek egész tavasszal. Naiv lettem volna, ha azt gondolom, hogy ez a mai egy gálamérkőzés lesz. Ha belőjük a helyzeteinket a kulcsperiódusokban, akkor még magabiztosabb lehetett volna a győzelem. Örülök annak, hogy a hazai pályától jó hangulattal és győzelemmel tudtunk búcsúzni. Még egy mérkőzésünk van hátra, amit szeretnénk megnyerni, majd azt követően tudjuk értékelni a szezont.”

Gajdos Dániel, a Sport36-Komló beállósa: „Szeretnék gratulálni a Vecsésnek. Nagyon jól éreztem magam a mérkőzésen. Észrevettem hibáimat, ezzel együtt nem szálltam be rosszul a meccsbe. Úgy gondolom, sokat kell még fejlődjek, szeretném megköszönni a lehetőséget, amit kaptam.”