Fotó: Bogdan Petričevič távozik a bajnokság végén

Nagy a mozgás a Sport36-Komlónál.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a megszokotthoz képest nagyobb vérátömlesztésen esik át a Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapata a nyáron. Egyelőre négy játékos érkezése biztos. Oláh Tamás a Fraditól, Bruno-Wili Zobec Ceglédről, Takács Bence és Vaskó Péter Egerből teszi át székhelyét Komlóra. Még egy beállós érkezik a csapathoz, akivel még zajlanak a tárgyalások.

Lassan körvonalazódik a távozók névsora is. Az köztudomású, hogy Branislav Obradović befejezi aktív pályafutását, hazatér az egykori Montpellier-játékos. A napokban vált publikussá Gebhardt Ádám átigazolása Csurgóra. Az információt már meg is osztotta a Somogy megyei klub a honlapján.

Változás lesz kapusposzton is. Szabó Martint egy évre kölcsön adja a klub. Hogy hol folytatja a fiatal kapuvédő, az egyelőre még bizonytalan.

Kis Dániel félév után visszatér Balatonfüredre, ahogy Bogdan Petričevič sem marad a Sport36 kötelékében. Utóbbi leendő klubja még nem ismert. Ahogy Wéber Tamás jövője. Balszélsőnk vélhetően alacsonyabb osztályban folytatja, ám mellette továbbiakban is edzői teendőket lát el Komlón.

Családi okok miatt távozik a klubtól a már-már őskomlóinak számító Szappanos Gergely. Az ifjúsági csapatot az I. osztályban tartó „Szapi” hazatér, Tatán folytatja edzői pályafutását.