Nem sikerült a meglepetés, saját csarnokunkban is brutális erőfölényével nyert a KSC Szekszárd. Fotó: Pöfike sport

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság

Felsőházi rájátszás, III. forduló

2019.05.03. Komló Városi Sportközpont, 120 néző

Vezette: Téczely, Kiss

Komló Sport KK – KSC Szekszárd

46 – 116 (7-33,13-30,12-31,14-22)

Dobók: Peti Zsófia 9, Román Réka (C) 5, Kakócz Kata 3/3, Sebestyén Réka 3, Szabó Nóra 2

Csere: Páncél Tímea 19/15, Márton Kornélia 4, Baksai Vivien 1, Kerekes Sarolta, Horváth Léna, László Mirella, Kéri Csenge, Kovács Bernadett

Peti Zsófia, csapatunk centere: A végsőkig küzdöttünk CSAPATKÉNT, és mindenki próbált segíteni, a pályán és a kispadon egyaránt. Gratulálok az ellenfélnek! Hajrá Komló!

Marton Kornélia, csapatunk centere: Helytálltunk CSAPATként! Nem hagytuk, hogy a körülmények befolyásoljanak minket, így képesek voltunk mindent beleadni, amire képesek vagyunk. Nagyon készültünk erre a meccsre, de sajnos ez is benne volt a pakliban! Gratulálok az ellenfélnek! Legközelebb jobban megmutatjuk a Petőfi SE ellen! Hajrá Komló!”

Czukor János vezetőedző: Gratulálok az ellenfelünknek! Ismét megtapasztaltuk milyen a totális kosárlabda! Innentől a Petőfi Se elleni találkozóra készülünk és hazai pályán megrendezésre kerülő négyes döntő lebeg a szemünk előtt! Remélem, mindenki átérzi ennek a súlyát!”

Csapatunk május 9-én a Petőfi se vendégeként zárja a felsőházi rájátszást. A bajnokság négyes döntőjét városunkban rendezik május 18-án.