Ifi-, junior és „B” válogatott fiatalokkal frissíti keretét a Sport 36-Komló NBI-es kézilabdacsapata.

Egy kivétellel kialakult a Sport36-Komló 2019/20-as kerete. A pályafutását befejező jobbátlövő Branko Obradović helyére két játékos is érkezik. A 8-szoros ifi- és 27-szeres juniorválogatott Oláh Tamás a Fradi zöld-fehér mezét cseréli fel a Sport36-éval. A PLERT, a Gyöngyöst, a Balmazújvárost és az Orosházát is megjárt játékoson kívül szintén erre a posztra érkezik – a jelenleg még a ceglédieket erősítő – 23 esztendős horvát Bruno-Wili Zobec. A gólerős játékos 71 találatnál jár ebben az NBI-ben. Két éve még a Varazsd színeiben az EHF Kupában volt érdekelt.

Két játékost is kiszemeltünk Dobóék városából: a jobbszélső Vaskó Péter és a balátlövő-irányító Takács Bence Egerből teszi át székhelyét Komlóra. A 24 éves Vaskó Mezőkövesdről került Egerbe, előtte Tatabányán kézilabdázott. Takács Bence 15 alkalommal lépett pályára az ifjúsági válogatottban, 22-szer a juniorok között. A rutinos kézilabdázó 89 góljával együttese második legeredményesebb játékosa a bajnokságban. Az őszi bajnokinkon 9 gólt süllyesztett hálónkba, alaposan megkeserítve védőink életét.

Oláh és Vaskó szerepelt az utóbbi években ismét reflektorfénybe került „B” válogatottban.

Ahogy az már több sajtóorgánumban is megjelent, szó van arról, hogy a beállós posztján is erősít a klub. A tárgyalás jó ütemben zajlik, a megegyezés a kiszemelt játékossal rövid időn belül megszülethet.  

További hír a csapattal kapcsolatban, hogy a fent említett kézilabdázókon kívül még öt ifjúsági korú játékos kerül fel a felnőttek keretéhez.