Még ki sem hűlt Nagy Lászlóék helye a komlói öltözőben, máris újabb sztárok lepik el a sportközpont folyosóit. Szerdán a – Vardar ellen készülő – szegedi kézilabdázók látogatnak Komlóra.  

A mérkőzésen vélhetően a kézilabdázás gálajellege domborodik ki, ám nem szabad elfeledni, hogy két esztendeje igencsak megszenvedett ellenünk a Pastor-csapat. Az 50. percben még döntetlenre álltak a szemben álló felek, csak Gorbok, Buntić és Skube klasszisteljesítményének köszönhette a Tisza-parti együttes, hogy győztesen távozott Komlóról.

Korábban is volt példa szoros mérkőzésre – sőt komlói győzelemre is. 1995. február 4-én, a Skaliczki-érában  a Sevcov – Kalocsay, Soós, Bognár, Tolsztih, Papp G., Czakó. Csere: Papp L., Horváth T., Takács, Keszthelyi összeállítású csapatunk 18-17-re legyőzte a Bartók nélkül felálló vendégeket. Két évvel később pedig döntetlent jegyezhettünk a regnáló bajnokkal szemben.

Bár a győzelem realitása kicsi a Magyar Kupát a közelmúltban elhódító szegediekkel szemben, azonban itt az alkalom, hogy egy bátor, harcos játékkal újabb híveket szerezzen magának csapatunk.

K&H Kézilabda Liga 19. forduló, 2019. 04.17 18:00:

Sport36-Komló – MOL-Pick Szeged

Komló, Vezeti: Réti, Szedmák

Belépőjegyet elővételben még kedden vásárolhatnak a szurkolók: Városi Sportközpont 9.00-12.00 és 17.00-19.00