Áprilistól még több család élvezheti a kényelmes bevásárlás előnyeit. Az új vásárlóknak ráadásul 1500 forint kedvezmény jár az első rendelésükre!

De hogyan is működik mindez?

Akár egy egyszerű bevásárlás – csak sokkal kényelmesebb… Képzelje el, ahogy végigsétál a bevásárlóközpont sorai között és mindent egyenként a kosarába tesz, amire éppen szüksége van. Most pedig gondoljon arra, hogy az egész áruházat megtalálja egyetlen weboldalon és kényelmesen válogathat, otthonról. Semmi rohanás, semmi sorban állás. Pontosan így működik a Tesco Online Bevásárlás! A Tesco népszerű szolgáltatása több mint 5 évvel ezelőtt indult Budapesten, most pedig már Komlón is vásárolhatunk online. Az online vásárlás során lehetőségünk nyílik megjelölni egy kétórás időintervallumot a kiszállításra, utána pedig kényelmesen nyújtózhatunk egyet és lazíthatunk.

Segítenek spórolni

A Tesco Online Bevásárlás szolgáltatás azért jött létre, hogy pénzt, időt és energiát spórolhassunk meg, miért is ne tehetnénk könnyebbé ezáltal a mindennapokat? A bevasarlas.tesco.hu weboldalon az áruházakban már megszokott árakkal találkozhat és több mint 17 000 termék közül válogathat. A még kedvezőbb bevásárlás érdekében a Tesco online áruháza külön kategóriában jeleníti meg az akciós termékeket, a ClubCard tulajdonosok pedig kétszeres pontokat gyűjthetnek internetes vásárlásaik alkalmával. Ráadásul a folyamatos kedvezményeken túl, a legelső megrendelés során 1500 Ft extra kedvezmény is az Öné lehet!

Mi történik, miután leadtuk a rendelést?

Megrendelésünket kézben tartják a Tesco gyakorlott munkatársai (azaz a bevásárlási asszisztensek), akik mindent elintéznek helyettünk és előkészítik a termékeket a házhozszállításhoz. A kiszállítási munkatársak hétfőtől szombatig reggel 8 és este 22 óra között, vasárnap változó időpontokban szállítják ki a megrendeléseket a pécsi Makay úti Tesco áruházból – legyen a kosár bármilyen nehéz, lakjon akár a legfelső emeleten, mindent elvisznek egészen az Ön bejárati ajtajáig. A Tesco futárai átlagosan 12 000 kilónyi terméket szállítanak házhoz havonta. De ha Ön inkább személyesen venné át a neten leadott rendelést, erre is van egy remek ötletünk: ha éppen Pécsen jár, kipróbálhatja az Átvételi Pontot is.

Próbálja ki a mobil applikációt is

Csak töltse le a Tesco megújult mobilalkalmazását, és akár kávézás közben elintézheti a húsvéti nagybevásárlást! Az alkalmazás olyan funkciókkal kecsegtet, mint a vonalkód-leolvasó vagy a korábbi rendelések megismétlése egy kattintással. További információkat a Tesco Online Bevásárlásról, a kiszállítási területekről és az első rendelésre járó kedvezményről ezen a weboldalon talál: tesco.hu/pecs