Felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a Petőfi SE-t a rájátszás első körében. Nagyszerű első félidő után kicsit visszaestünk a harmadik negyedben, de a záró játékrészben ismét növeltük előnyünket, így magabiztos győzelmet arattunk a másodosztályú játékost is pályára küldő ellenfelünkkel szemben.

Horváth Judit Amatőr Női bajnokság Rájátszás, 1. mérkőzés
Komló Sport KK – PTE-ÁOK Petőfi SE 73 – 54 (22-11, 20-14, 13-20, 18-9)

Komló, Városi Sportközpont 200 néző Vezette: dr. Szakács, Kiss

Komló Sport KK: SZABÓ NÓRA 25/15, KAKÓCZ KATA 11/3, SEBESTYÉN RÉKA 8/3, MARTON KORNÉLIA 4, ROMÁN RÉKA (c) 1
Csere: PÁNCÉL TÍMEA 15/9, PETI ZSÓFIA 5, BAKSAI VIVIEN 3/3, FÓRIS FANNI 1, KEREKES SAROLTA, Kéri Csenge, Horváth Léna, László Mirella Edző: Czukor János

Czukor-Mészáros Anett, csapatunk sérült bedobója:
„Nagyot küzdöttek a Lányok, hatalmas szívvel! Mindenki kivette a részét a sikerből, aki pályára lépett. Megmutattuk, hogy van helyünk a felsőházban és ez csak az első mérkőzés volt!”

Fóris Fanni, csapatunk hátvédje:
“Nagyon örülök, hiszen egy fontos, nehéz meccset tudtunk megnyerni!A mérkőzés elejétől kezdve ellenfelünk kemény védekezésével találtuk szembe magunkat.Viszont csapatként összedolgozva, nagy küzdelemben sikerült előnyt szereznünk és megtartani a meccs végéig.A következő meccseinkre is ezt a játékot, hozzáállást kell továbbvinnünk.
A szurkolóknak köszönjük a biztatást!
A sérülteknek mielőbbi gyógyulást kívánok!”

Kakócz Kata, csapatunk bedobója:
„Fontos győzelemmel kezdtük a rájátszást! Egy kemény, hajtós mérkőzésen vagyunk túl, ahol szerencsére végig mi uraltuk a pályát. Mindenki beletette a lelkét is ebbe a meccsbe, igazi CSAPATKÉNT játszottunk.”

Baksai Vivien, csapatunk hátvédje:
“Egy nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, amiből győztesként jöttünk ki, végig magabiztosan vezettünk, ami sokat jelentett számunkra, így sikerült megnyernünk a meccset!”

Szabó Nóra, csapatunk bedobója:
„Nagyon feszültem érkeztünk az öltözőbe, mindenkin látni lehetett az izgulást, de ezt sikerült levetkőznünk és gyakorlatilag pár perc elteltével mi uraltuk a hazai pályánkat. Igazi csapatként játszottunk, biztattuk és segítettük egymást végig és ezt nagyon jól tükrözi az eredmény is. Nem is lehetett volna jobban kezdeni a rájátszást, de nem állunk meg, megyünk tovább, hiszen egy közös cél lebeg a szemünk előtt.”

Czukor János vezetőedző:
„Próbáltunk a lehetőségeinkhez képest a lehető legjobban felkészülni a mérkőzésre, ami úgy érzem nagyon jól sikerült! Gördülékeny volt a támadójátékunk, védekezésben remekül oldottuk meg a feladatokat, nagyon jól időzített besegítésekkel sok labdát szereztünk! Végre pontosan dobtunk távolról is! Voltak zavaró tényezők a mérkőzés előtt, ami úgy gondoltam befolyásolhatja a teljesítményünket, de szerencsére ez csak feltüzelte a lányokat! Az első mérkőzés megvan a hatból!
Köszönjük szurkolóinknak a biztatást!”