Élmény volt az Élménybirtok: Bikalra látogattak nemrégiben a Mozgáskorlátozottak Országos Egyesülete komlói tagcsoportjának tagjai, akik az élménybirtokon felejthetetlen napot töltöttek.

Ünnepi díszben a város: Széleskörű összefogásának eredményeként esténként ünnepi díszkivilágítás emlékeztet mindenkit a Karácsony közeledtére. Elsőként a Városház téren és a Kossuth utcában gyúltak ki az ünnepi fények, de azóta Körtvélyesben és más városrészekben is találkozhatunk velük.

Új oszlopok a Petőfi utcában: Az E.on az elmúlt hetekben újakra cserélte a Petőfi utcában a több évtizedes lámpaoszlopokat, melyekre korszerű, energiatakarékos világítótestek kerültek.

Újabb szelektív gyűjtőhelyek: A közutak mellett több helyütt a kihelyezendő szelektív hulladékgyűjtő konténerek helyét készíti a kivitelező. Az edények hamarosan a helyükre kerülhetnek.

Elismerés a jó munkáért: A megyei önkormányzat  Közrend-Közbiztonsági Díjjal ismerte el a Fülöp Zoltán, a Komlói Polgári Védelmi Irodája vezetőjének kimagasló munkáját.