A KSC idén junior és kadett korú játékosokból álló csapatát látta vendégül NBII-es együttesünk.

Horváth Judit Amatőr Bajnokság:
KOMLÓ SPORT KK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD

38-104 (7-21, 10-21, 14-21, 7-41)
Komló Városi Sportközpont 200 néző Vezette: Téczely, Székely

KOMLÓ: KAKÓCZ 8, SEBESTYÉN 6, Peti Zs. 4, ROMÁN R. 2, BAKSAI Csere:
PÁNCÉL 7/6, MARTON 6, Kerekes 2, László M. 2, Horváth L. 1, Fel Fanni, Kéri Cs. Edző: Czukor János

SZEKSZÁRD: VISZMEG 27/9, VINCZE 16, Pop 7/3, Liszkai 4, Marsai. Csere: ANDI 17/3, Hanti 9/9, Holcz 8, Sinka 6, Miklós 4, Renczes 4, Istókovics 2. Edző: Harsányi Mária.

Az eddig egy vereséget elszenvedő KSC Szekszárd csapata látogatott Komlóra az alapszakasz utolsó mérkőzésén. Nehezen indult a találkozó, a 7. percig szinte fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel. Sajnos, ahogy fáradtunk és többet hibáztunk, úgy növekedett a különbség.
A végeredmény nem tükrözi, de nagyon hajtottak és akartak a lányok, azonban a Szekszárd kihasználta az erősségeit, így magabiztos győzelmet aratott.

Baksai Vivien, csapatunk bedobója:
“Az első félidőben közel tudtunk maradni az ellenfelünkhöz, akik nagyon jo erőt képviselnek. A második félidőben nem tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket, és a végen s fiatalok is játéklehetőséget kaptak amivel éltek is!”

Czukor János vezetőedző:
“Ameddig a védekezési elveket fenn tudtuk tartani viszonylag közel voltunk a mai napon is ihletett formában játszó Szekszárdhoz! De ha egy kicsit is hibáztunk, vagy figyelmetlenek, pontatlanok voltunk kegyetlenül büntetett az ellenfél!
Igyekszünk a rájátszásban a lehető legjobb formában kerülni!”

Csapatunk 6 győzelemmel és 4 vereséggel a 3. helyen várja a rájátszás küzdelmeit!

A mérkőzésen nem lépett pályára Szabó Nóra, akinek az előző mérkőzésen összeszedett boka sérülése nem jött rendbe, valamint a szintén bokasérüléssel bajlódó Kovács Bernadett sem

A csapathoz kapcsolódó hír, hogy a december 14-én Kaposváron térdszalag szakadást szenvedő Czukor-Mészáros Anett sikeres térdműtéten esett át a hét elején! Anett már meg is kezdte a rehabilitációt és teljes erőbedobással dolgozik a sikeres felépülés érdekében!