Fotó: Rákos Ildikó

A Soproni Tavaszi Napok programjához illeszkedve immár ötödször rendezik meg a Teátrumi Színözönt a „hűség városában”. Nagy megtiszteltetés, hogy a komlói Súgólyuk társulat bemutatója is helyet kapott a programban.  

Március 30-án 15 órakor a Soproni Petőfi Színházban lép színpadra a Súgólyuk Színház Michael Frayn: „Még egyszer hátulról” című darabjával. A Teátrumi Színözön rendezvény keretében a helyi társulat és az Ivancsics Ilona és Színtársai mellett szórakoztatják a helyi nagyérdeműt.

„Számomra nagyon nagy megtiszteltetés, hogy ilyen nívós, profi előadások közé válogattak be minket! Elmondhatatlan büszkeség, hogy a Soproni Petőfi Színház közlése alapján már több mint egy hónapja elfogytak a jegyek az előadásunkra” – osztotta meg az örömhírt lapunkkal Fajcsi Ferenc rendező. Hozzátette: „Mindig nagy örömmel játszunk a soproni közönségnek, de így jóval izgatottabban várjuk az előadást, a telt házas nézőteret! Köszönjük Sopron!”

Fajcsi Ferenc elmondta még, hogy a komlói előadásokhoz képest változott a szereposztás. Tibay Győző helyett Fehér Adrián játssza Tim szerepét az előadásban.