Újabb hazai mérkőzést játszott felnőtt csapatunk. A tabellán második helyezett Petőfi SE csapatát láttuk vendégül. Fotó: Pöfike sport

Ellenfelünk soraiban egy régi ismerős is szerepelt. Saját nevelésű játékosunk, Miltner Szandra lépett pályára ellenünk, aki több mint 10 évig játszott csapatunkban.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Szépen, pontosan játszottunk, a félidőig 6 pontos előnyre tettünk szert. A harmadik negyedben sem lassított a csapat, 13 pontos előnyt szereztünk. Sajnos ekkor más sérültünk is volt. Szabó Nóri bokasérülést szenvedett talajra érkezést követően. A negyedik negyedben parázs csaták alakultak ki a két csapat játékosai között, több technikai hiba is kiosztásra került, de ez nem törte meg játékunkat. Óriási lépést tettünk ezzel a győzelemmel a felsőház felé.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság

Komló Városi Sportközpont, 150 néző

Vezette: Téczely, Nagy

Komló Sport KK – Petőfi SE 74-66

Komló Sport KK: SZABÓ NÓRA 18/3, KAKÓCZ KATA 16/12, SEBESTYÉN RÉKA 6, PETI ZSÓFIA 3, ROMÁN RÉKA 2

Csere: PÁNCÉL TÍMEA 19/15, FÓRIS FANNI 6, MARTON KORNÉLIA 2, KEREKES SAROLTA 2, BAKSAI VIVIEN

Márton Kornélia, csapatunk centere: “Bevallhatom az egész csapat nevében, hogy egy elég nehéz és húzós meccsen vagyunk túl! Teljes erővel felkészültünk mentálisan és fizikailag erre a mérkőzésre. Voltak nehézségek, de emelt fővel uraltuk az helyzetet és végig tartottuk a vezetést. Mielőbbi jobbulást kívánok a sérülteknek, sebesülteknek! És még egyszer gratulálok a csapatnak!”

Román Réka, csapatunk kapitánya: “Nagyon kemény meccset játszottunk! Végig magabiztosan vezettünk, ami nagyon sokat jelent a csapatunknak. Öröm ilyen csapatban játszani!”

Páncél Tímea, csapatunk bedobója: “Pályafutásom egyik legkeményebb meccsén vagyunk túl, nagyon kiélezett és harcos meccs volt, amit csapatként tudtunk megnyerni. A meccs első pár percében hátrányból indultunk, de sikerült felvennünk a ritmust és a meccs többi részében pár pontos előnnyel tudtunk irányítani. A kemény védekezéssel szemben is a dobásaink nagy százalékát sikerült érvényesíteni. A hazai gyűrű és a szurkolók mind velünk voltak, segítettek a győzelem megszerzésében. Gratulálok a fiataljainknak hogy ügyesen, nyugodtan tudtak a pályára lépni. Serültjeinknek mihamarabbi felépülést kívánok, hiszen jövő héten hasonlóan kemény meccs elé nézünk, és szükség lesz minden csapattagra. A csapat nevében köszönöm az edzőnknek, hogy mindig bízik bennünk, és tartja bennünk a lelket a végsőkig. Ez a meccs is mutatja, nincs lehetetlen, együtt bármire képesek vagyunk! Büszke vagyok rá, hogy a komlói Csapat tagja lehetek!”

Fóris Fanni, csapatunk bedobója: “Az idegenben elszenvedett vereségünk után egy kemény, parázs hangulatú meccsen sikerült felülkerekedni az ellenfelünkön. Az első negyedben sikerült előnyhöz jutnunk, amit a meccs alatt  végig meg tudtunk tartani. Nagyot küzdött a csapat, jól összedolgozva mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez.

A szurkolóknak köszönjük a biztatást, jövő héten is nagy szükség lesz rá!

Nórinak mielőbbi jobbulást kívánok!”

Czukor János vezetőedző: “Szerettünk volna visszavágni az idegenben elszenvedett vereségért, ami miatt nagyon nagy bizonyítási vágy dolgozott bennünk! A mérkőzés elejétől sikerült az akaratunkat érvényesíteni és szerencsére nem kerültünk hullámvölgybe egyik negyedben sem. Nagyszerű összmunkát mutattak a lányok a pályán és a pályán kívül is, ezt a mentalitást kell állandósítanunk. Megtaláltuk a dobóformánkat is, már régóta vártuk ezt! Ez a CSAPAT már egy CSALÁD!”

Csapatunk jövő hét pénteken a Szekszárd csapatát fogadja!