Szoros mérkőzést játszottunk a Tatabányával. A mérkőzés szereplői mondták a 60 percről:

Vladan Matić, a Grundfos Tatabánya vezetőedzője: „Először is gratulálok a hazai csapatnak! Nagyon korrekt, kemény mérkőzés volt. Tudtuk, hogy Komlón milyen hangulat vár ránk, ahol a közönség a nyolcadik játékos. Számítottunk rá, hogy játékosaik 150%-osan teljesítenek ilyen szurkolók előtt. Kilvinger Bálint irányításával tudatosan, okosan játszanak, nem adnak el könnyen labdát. Minden gólunkért nagyon meg kellett dolgozni. A játék nem volt látványos, de azt kértem a csapattól, hogy mindegy milyen játékkal, csak nyerjünk, mert számunkra nagyon fontos, hogy tartsuk a 3. pozíciót a bajnokságban. A mérkőzés végén az döntött, hogy hosszabb volt a kispadunk, frissebbek voltunk, jó döntéseket hoztunk. Úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Most már nyugodtan tudunk készülni a következő két Európa-kupa mérkőzésre.”

Nagy Bence, a Grundfos Tatabánya átlövője: „Gratulálok mindkét csapatnak! Egy nagyon küzdelmes, jó mérkőzés volt. Örülök, hogy sikerült nyerni. Az elején egy kicsit nehezen indultunk. Amiről már szó volt, valóban nehéz játszani ebben a közegben, az itteni szurkolók nagyon bele tudják vinni a csapatukat a mérkőzésbe. A második félidőben talán a higgadtságunk döntött, ami bizonyos szituációkban kellett. Az mutatja meg csapatunk erejét, ha az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Tatabányának a győzelemhez! Ott látszik egy csapatnak a rutinja, hogy amikor mi eladunk egy néhány labdát, vétünk egy pár technikai hibát, akkor azt mindjárt kihasználják. Az második félidő közepén kialakult különbség meg is maradt a mérkőzés végéig. Ezekből a szituációkból látszik, hogy a Tatabánya egy más szintet képvisel. Igyekeztünk felnőni a feladathoz. Bíztunk abban, hogy ha nem tudják jól kezdeni a mérkőzést, akkor egy kis előnyt szerzünk, amivel szerettünk volna jól sáfárkodni. Megtettünk mindent, ma ennyire volt elég. Büszke vagyok a fiúkra. Bízom benne, hogy a rangadókon a ma tanultakat kamatoztatni tudjuk.”

Bogdan Petričević, a Sport36-Komló átlövője: „Elsősorban gratulálok a Tatabányának a győzelemhez. Jól éreztem magam az első hazai mérkőzésemen, mert bebizonyosodott, hogy a közönség itt fantasztikus. Mindent kiadtunk magunkból, úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést játszottunk. Nagyon nehéz sorozat előtt állunk. A Csurgó, a Veszprém és a Szeged ellen fogunk játszani, de senki ellen nem megyünk feltartott kézzel a pályára. Nem adjuk meg magunkat senkinek.”