Csiszárék nagyon megverték a győriek I. csapatát, és ezzel elkerültek a kiesőhelyről. A tartalékcsapat vereséget szenvedett a bajaiak ellen.

Hazai környezetben várták a komlói sakkozók a kiesés szélére került győrieket. A találkozó az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult: kilencen is győztesként állhattak fel az asztaltól. Győzelmünk nagyobb különbségű is lehetett volna, hiszen a három döntetlent hozó partiban is jobban álltunk ellenfelünknél. A csapat az utolsó előtti fordulóban az utolsó előtti Balatonfüreddel játszik idegenben. Figyelmeztető, hogy a legutóbbi fordulóban a fürediek 7:5-re legyőzték az élmezőnyhöz tartozó Biatorbágyot.

Eredmények: NB.I.B. Komlói Bányász SK – Széchenyi ESE Győr 10,5 : 1,5

Komlói győztesek: Csiszár Cs., Leventic I., Mrkonjic N., Goric E., Amrein R., Bihercz G., Jeszenszky J., Solty L. és Kresz Á.

Döntetlent ért el: Karsa L., Iván A. és Csiszár V.

Az állás a 9. forduló után: 1. Ajkai Bányász 16 pont 2. HVSE Szombathely 14 pont 3. Biatorbágy 13 pont …8. Komlói BSK 7 pont 9. ASE Paks 6 pont 10. HÜSI SC 5 pont 11. Balatonfüred 4 pont 12. SZESE Győr 2 pont

A tartalékcsapat kikapott a tavalyi bajnok Baja csapatától.

Eredmények: NB.II. Komlói BSK II. – Baja 4,5 : 7,5

Komlói győztes: György G.

Döntetlent ért el: Lantos L., Kádár G., Bátor B., Majnay P., Thürmer J., Páter P. és Kresz T.

Az állás a 7. forduló után: 1. Decs 11 pont 2-4. Nagyatád, Baja és Királysakk Dunaújváros 10-10 pont … 8. Komlói BSK II. 5 pont 9. Szentlőrinc 3 pont 10. Kármin PSSE 2 pont