Komló város területén az elmúlt évekhez hasonlóan 2019 tavaszán is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció. A szállítást a lakosság részére a Dél-Kom Nonprofit Kft. megbízásából a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. végzi. Forrás: komloivgzrt.hu

Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb ingóságok elszállításáról gondoskodik a komlói városgazdálkodás. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelölik ki, és kérik a lim-lomnak az ott történő tárolását.

Építési törmeléket, gumiabroncsot, elektronikai- és veszélyes hulladékot a lomtalanítás alkalmával NEM szállítanak el! Ezeket a Sportvölgyben található lakossági hulladékudvarban díjmentesen – mennyiségtől függően – helyezheti el a lakosság.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében, szíveskedjenek eleget tenni! A lomtalanítási időpontokon kívül, a közterületen lom hulladékot elhelyezni TILOS! – Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt.                                                                                                                     

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:

2019. április 15. (hétfő):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán

2019. április 23. (kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek,

2019. április 29. (hétfő):

Gesztenyés, Zobák-akna, Zobákpuszta, Anna-akna, Imretelep, Újtelep, Sóstó, Béketelep, Majális tér és Kossuth aknai út.

A lim-lom akció időpontján kívül a feleslegessé vált háztartási hulladékot a Komlói Városgazdálkodási Nonprofit Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani.

Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítja a KVG Zrt. el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudnak biztosítani.

A rendelés leadás hétköznapokon 6 órától 13 óráig a 72/482-703 telefonszámon lehetséges.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 18-tól november végéig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb, 20 kg-nál nem nehezebb nyesedéket szállítjuk el! – KVG Zrt.