Fotó: Szabó Nóra támadást vezet (Péter Szabó Zoltán)

Felnőtt csapatunk a Gyakorló DSE-t (Kaposvár) fogadta hazai pályán.  Az utolsó negyed kivételével azt történt a pályán, amit Czukor János tanítványai akartak.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság:

Komló Sport KK – Gyakorló DSE 65 – 52 (21-15, 21-10, 19-14, 4-13)

Városi Sportközpont 130 néző Vezette: Téczely, Kiss

KOMLÓ: SZABÓ N. 17/9, KAKÓCZ K. 13/9, ROMÁN R. (C) 8/6, SEBESTYÉN R. 3, Peti Zs. 3 Csere: Páncél T. 10/6, BAKSAI V. 6, Kerekes S. 2, Horváth L. 2, Kovács B. 1, Kéri Cs., Marton K., László M. Edző: Czukor János

Szabó Nóri, csapatunk bedobója: „Először is gratulálok a csapatomnak, nagyot küzdöttünk, és ami a múlt héten kimaradt, azt most bedobtuk. Felszívtuk magunkat, és már a mérkőzés elején látszódott, hogy mi uraljuk a hazai pályánkat. Külön öröm, hogy a fiatal játékosok is pályára léptek, lehetőséget kaptak már a mérkőzés elején is, amivel tudtak élni. Remélem, ugyanilyen elánnal vágunk neki az elkövetkezendő meccseknek is!”

Román Réka csapatunk kapitánya: „Nagyon jó meccset játszottunk. Összeszedettek voltunk támadásban és védekezésben egyaránt. Öröm volt együtt játszani a játékosaimmal.”

Czukor János vezetőedző: “A múlt heti vereség után hatalmas bizonyítási vágy dolgozott bennünk, de sajnos nem volt ideális a felkészülés, betegség és sérülés hátráltatott bennünket! Remekül kezdtünk ismét, és védekezésváltásunk után sikerült nagyobb előnyt szereznünk! Támadásban több játékos kiemelkedőt nyújtott, ezek mellett stabilak tudtunk maradni védő oldalon is. Nagyon örülök a fiatal játékosok jó szereplésének!”

A mérkőzésen nem lépett pályára a térdműtét előtt álló Czukor-Mészáros Anett. Fóris Fanni pedig egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni.