Felnőtt csapatunk első hazai mérkőzését játszotta a bajnokság tavaszi felében. Fotó: phtnvisuals

Nagyon jól kezdtük az első negyedet, 10 pontos előnyre tettünk szert, de ellenfelünk a második és harmadik negyedben szívós játékával ledolgozta hátrányát. A negyedik negyedre 1 pontos hátránnyal fordultunk és egészen az utolsó percig fej-fej mellet haladtunk. A 10. percben ellenfelünk átvette a vezetést, melyre a kidolgozott helyzetünk ellenére nem volt válaszunk. Egy jó védekezést követően még felcsillant a remény a győzelemre, de sajnos az ismételt lehetőség ellenére nem tudtunk pontot szerezni.

Ezzel a vereséggel a Komló Sport KK visszacsúszott a 4 helyre, de jövő héten lesz lehetőség javítani a Kaposvár ellen, ismét hazai pályán.

Horváth Judit Amatőr Női Bajnokság

Komló Városi Sportközpont, 120 néző

Vezette: Nagy, Kiss

Komló Sport KK – PVSK 49 – 52 (18-8, 9-14, 10-16, 12-14)

Dobók: SZABÓ NÓRA 8/3, KAKÓCZ KATA 7, Sebestyén Réka 6, Peti Zsófia 2, Román Réka (c)

Csere: KEREKES SAROLTA 11, Páncél Tímea 11/9, BAKSAI VIVIEN 2, Kovács Bernadett 2

Nem lépett pályára: Marton Kornélia, László Mirella, Horváth Léna

Kakócz Kata, csapatunk bedobója:

“A mai meccsen sajnos nem úgy tudtunk teljesíteni, ahogy azt elképzeltük. Hiába volt jó a védekezésünk, támadásban ezt sokszor nem tudtuk pontra váltani. Sok hibával játszottunk, de azt gondolom csapatként kaptunk ki. Megyünk tovább és továbbra is keményen edzünk, hiszen jövőhéten már a Kaposvár csapatát fogadjuk!”

Czukor János vezetőedző:

“Nehéz mérkőzés volt. Az első negyedben tényleg nagyon szépen dolgoztunk. Utána is működött a védekezésünk, hiszen 52 pontot kapni lehet egy mérkőzésen. Sajnos támadásban most nem volt bennünk annyi potenciál, mint amennyi helyzetet kialakítottunk. A dobások megvoltak, de sokszor hiányzott egy kicsi plusz. A végén is megvoltak a győzelmi esélyeink, de úgy gondolom, hogy a második és a harmadik negyedben tettük nehézzé a mérkőzést magunknak!”