Több számban is dobogóra állhattak a Hélix SE úszói Mohácson.

A Hélix Se utánpótláskorú úszói: Nagy Jáde, Szomor Eszter, Turner Levente, Dolmány András, Lőrincz Dominik, Kulcsár Gréta és Tamás Alíz állt rajtkőre a múlt hétvégi úszóversenyen.

A legkisebbek közül a legeredményesebb Lőrincz Dominik lett, aki 33m mell- és hátúszásban ért el 3. helyezést, gyorson pedig 4.-ként csapott a célba.

Kulcsár Gréta és Tamás Alíz még a versenyzés elején járnak, így nekik elsősorban a tapasztalatszerzés volt az elsődleges. Dolmány András edzésmunkája és szorgalma alapján nem meglepő, hogy ezúttal mindhárom versenyszámában bronzérmes lett.

Nagyobb úszóink közül Nagy Jáde háromszor állhatott a dobogó 3. fokára (vegyes, gyors, hát), 66 m mellúszásban pedig ezüstérmes lett.

Szomor Eszter betegség miatt sokat kihagyott, így egy bronzérmet úszott 66m háton.(Vegyesben 4., gyorson 8., mellben ugyancsak 8. lett – a szerk.)

Tullner Levente ebben az évben szintén sokat kihagyott a betegeskedés miatt, így neki nagyon nehéz volt felvenni korosztályában az iramot.(Vegyesben 8.,pillében 5., gyorson és háton 8., mellen 9.-ként fejezte be a viadalt.)