Felnőtt csapatunk megkezdte a tavaszi fordulókat, ahol az első körben a PINKK U20-as csapatának vendége volt Pécsen.

Az első 7 percben még fej-fej mellett haladtunk a vendéglátóinkkal, aztán magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak a lányok. Ennek eredményeként egy 29-4-es rohanást sikerült összehozni, mely megalapozta a győzelmünket.

Horváth Judit Női amatőr Bajnokság:
PINKK U20 – Komló Sport KK 44 – 73 (11-24, 11-21, 10-16, 12-12)

Pécs POTE csarnok 30 néző, Vezette: Nagy, Téczely

Komló: KEREKES SAROLTA 8, SEBESTYÉN RÉKA (c) 6, KAKÓCZ KATA 4, ROMÁN RÉKA 2, Peti Zsófia Csere: PÁNCÉL TÍMEA 23/3, SZABÓ NÓRI 19/12, KOVÁCS BERNADETT 5, FÓRIS FANNI 2, Baksai Vivien 2, Kéri Csenge 2, Marton Kornélia, László Mirella

Kovács Bernadett, csapatunk centere:
“Szerintem a csapat az első negyedtől kezdve összeszedetten és koncentrálva tudott a pályára lépni, túllépve a legutóbbi vereségen. A tanult játékokat is többször próbáltuk alkalmazni. Az utolsó negyed végére elfogyott a lendületünk és nem igazán tudtunk összejátszani. Büszke vagyok a csapatra, hogy ezt a mai meccset ilyen mértékben tudtuk hozni. Igazi csapatként, egy emberként léptünk pályára és dolgoztunk össze.
A csapat ma ráérzett a gyűrűre és sok dobást tudtunk pontra váltani.
Gratulálok a csapatnak és köszönöm, hogy Velük játszhattam!”

Román Réka csapatkapitány:
“Végre csapatként játszottunk együtt. Mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez támadásban és védekezésben is. Külön öröm, hogy a fiatalok és azok akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak jó pár percet a pályán tudtak tölteni.”

Czukor János vezetőedző:
“Koncentráltan kezdtük a mérkőzést, végre megvolt a kellő agresszivitásunk is. Volt egy időszak, amikor kicsit elkényelmesedtünk, de sikerült megújulni és lendületet vinni a játékunkba! Gratulálok a lányoknak, ugyanilyen hozzáállás kell a következő mérkőzéseken is!”

Csapatunk legközelebb február 22-én, pénteken lép pályára hazai környezetben a PVSK ellen.