Ketten távoznak a Sport36-Komló kézilabdacsapatának keretéből. A hivatalos indoklás szerint mindkét játékos maga kérte szerződésének felbontását, hogy több játéklehetőség reményében más klubban folytathassák pályafutásukat.

A beállós posztján számításba vett Kovács Márk 2017 eleje óta állt a kék-fehérek alkalmazásában. Az NBI-ben 22 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába, pályára lépett az Olympiakosz elleni EHF-kupa meccseken. Már komlói színekben lehetett tagja az algériai junior vb-n előkelő helyezést elért válogatottnak. A magyar B-válogatott mezét több alkalommal is felvette. Tervei szerint másfél évre külföldre igazol.

 Laufer Gábor saját nevelésű játékosként segítette hosszú éveken keresztül a Komlót. A 23 éves kézilabdázó a Gagarin iskolában ismerkedett meg a sportág alapjaival. 2014 szeptemberében mutatkozott be az NBI-ben.  60 gólt lőtt eddig a legmagasabb ligában, de sérülése miatt a most zajló bajnokságban még nem tudott pályára lépni. Információk szerint alacsonyabb osztályban szeretné formáját visszanyerni.