Szoros mérkőzésen szenvedett vereséget NBI-es kézilabdacsapatunk a Gyöngyöstől. Az összecsapás résztvevői így látták:

Konkoly Csaba, a Gyöngyös mestere: „Gratulálok a Komlónak ehhez a kiélezett mérkőzéshez. Igyekezett mindkét csapat a védekezésre nagyobb hangsúlyt fektetni. Próbáltuk a mi játékunkat játszani. Ez többé, kevésbé sikerült is. A második félidő elején megfordítottuk a meccset, aztán hol mi, hol a Komló vezetett. A komlói oroszlánbarlangban a védelemre és a kapusteljesítményre alapoztuk a játékunkat, ami a győzelmet meg is hozta. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, igyekeztünk úgy harcolni, küzdeni, ahogy eddig csak otthon sikerült csak. Most idegenben megmutattuk, hogy olyan csapat vagyunk, aki előrébb szeretne lépni egy kicsit ebben az évben, és stabilizálni szeretné azt a teljesítményt, amit kitűztünk magunk elé.”

Tóth Mihály, a vendégek kapuvédője: „Kiélezett mérkőzést játszottunk, szerencsére a két pontot meg tudtuk szerezni. Ez teljesen más mérkőzés volt, mint az őszi. Külön köszönet a szurkolóknak, hogy elkísértek bennünket a mérkőzésre.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Gratulálok a Gyöngyösnek, hogy ki tudta harcolni a győzelmet itt Komlón. Tanulság, hogy ennyi tiszta gólhelyzetet nem szabad kihagyni egy ilyen kiélezett mérkőzésen. Amikor a második félidőben elhúzhattunk volna egy kicsit, akkor mindjárt hibáztunk. A Gyöngyös szívósan tapadt ránk, és meg is tudták fordítani a mérkőzést. Bennünk nem volt annyi erő ma, hogy pontot szerezzünk, vagy megfordítsuk a mérkőzést. Megpróbáltunk mindent, ma ennyire tellett. Reményeink szerint a jövő héten már jobban tudunk készülni, a sérültjeink teljes intenzitással beszállnak a munkába. Éreztük Jerković hiányát a felkészülésben, csoda, hogy ma ennyit tudott vállalni.”

Aleksandar Đurđević, a Komló kapuvédője: „Gratulálok a Gyöngyösnek, nagyon jó mérkőzés volt. Amikor pályára léptem, megpróbáltam segíteni a csapatnak, de sajnos a második része nem úgy sikerült a találkozónak, ahogy akartam. Felkészültünk, harcoltunk, köszönet a szurkolóknak a kitartásért. A mérkőzés első fele jól alakult, minden a terv szerint ment. Utána a Gyöngyös feljött, mi pedig nagy hibákat követtünk el, amiből érdemes tanulni a jövő érdekében.