Nem vallottak szégyent versenyzőink a komlói vívóhétvégén. Legeredményesebb versenyzőnk Sulyok Bálint volt.

48 férfi és 31 női versenyző lépett pástra a Rati Komló Kupa – Gaál Csaba Emlékversenyen, amelyet a Villa Complov SC, a PTE-PEAC vívó szakosztályával együttműködve rendezett Komlón, a Gagarin iskola sportcsarnokában. A hagyományos viadalra számos településről érkeztek versenyzők – a rendezőkön kívül legtöbben a fővárosból, de részt vettek vívók a komlói eseményen többek között Székesfehérvárról, Veszprémből, Balatonfüredről, Bajáról, Kecskemétről. A női mezőnyben pástra lépett Budapestről, a Belvárosi Vívóklub versenyzője, az EMMI államtitkára, Dr.Vitályos Eszter, aki 5. helyen végzett.

A férfiak mezőnyében a komlóiak közül Sulyok Bálint (jobb szélen, szemben) jutott a legtovább: a 12. helyet szerezte meg. Gálffy Gyula (középen) a 25., Kovács János (bal szélen, háttal) a 31., Bondra Zsolt pedig a 39. helyen végzett. A nőknél Albertné Zsibrik Anikó képviselte a hazai színeket, aki a 27. helyen fejezte be a versenyt.

A dobogósok: Férfi párbajtőr 1. Rab Attila (PTE-PEAC) 2. Partics Péter (Érd) 3. Hesz Krisztián (PTE-PEAC ) és Nagy Balázs (Érd) Női párbajtőr: 1. Zs Tóth Anna BVSC 2. Tombory Liza (PTE-PEAC)  3. Szombath Barbara (Honvéd) és Andracsik Emese (OSC)