Látványos mérkőzésen győzött ligakupa-csapatunk a Csurgó ellen. A találkozó résztvevői mondták:

Bencze József, a Csurgó vezetőedzője: „ A végére egy egészen jó mérkőzést produkáltunk. Az elején nagyon rosszul kezdtünk. Ez addig tartott, míg meg nem találtuk az ellenszerét a Komló védekezésének. Az év eleji forma, a hibák bőségesen előjöttek a mérkőzésen. A Ligakupa meccsek után már készülünk a februári nyitányra, folytatjuk az NBI-es felkészülést.”

Hanusz Egon, a Csurgó játékosa: „Gratulálok a Komlónak! Kicsit jobban akarták ezt a győzelmet. Kissé belenyugodtunk abba, hogy megvan a csoportelsőség. Így is kezdtük a meccset, nagyon sok ziccert hagytunk ki, sok technikai hibát vétettünk. Egy hete kezdtük csak el a felkészülést, ezalatt azon leszünk, hogy ezeket kijavítsuk. A második félidőben magunkra találtunk, fel tudtunk zárkózni, de már nem sikerült magunk felé fordítani a mérkőzést.”

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: „Hasznos mérkőzést játszottunk. A Csurgó szívósan küzdött, végig kapaszkodtak ránk a vendégeink. Hasznos mérkőzés volt, igaz a hetünk elég sűrűre sikeredett, benne a három ligakupa-meccsel. Örülök annak, hogy győzelemmel zártuk a csoportkört. Az, hogy mire lesz elég, majd meglátjuk.”

Wéber Tamás, a Sport36 játékosa: „Gratulálok a Csurgónak, nagyon jó mérkőzést játszottunk. A fiatalok számára ez egy nagy lehetőség, hogy megmutathassák, hogy a felnőtt kerethez oda lehet férni. Meg kell ragadni minden lehetőséget, legyen az akár csak egy perc a legjobbak között. Örülök, hogy a csapat győzelemmel fejezte be a csoportkört. Most szorítunk azért, hogy a veszprémi ellenfeleink pontot vegyenek el egymástól.”