Hogy mi van a karácsonyi bejgli és a szilveszteri pezsgő között, hát a Bázis Kupa. Ismét remek év végi csemegének ígérkezik a nagyszabású teremtorna Komlón. Az óév utolsó – kétségtelenül legnagyobb – sporteseményén 24 csapat száll versenybe a trófeákért.

A szervezők ígéretének megfelelően idén már kétnapos rendezvényen rugaszkodik egymásnak a 24 csapat, hogy megszerezze a győztesnek járó serleget.

A hat négyes csoportból ketten jutnak a középszakaszba, az ekkor a még versenyben lévő 12 csapatot négy darab hármas csoportba sorolják. Innen az első kettő jut a nyolc közé, ahonnan egyenes kieséses szakaszon keresztül érünk a fináléhoz.

A tornát 28-án, pénteken 9 órától az A és a B csoport csapatai nyitják. Majd folyamatosan a többi csoport is bekapcsolódik a küzdelembe. Másnap (29-én szombaton 10 órától) a középdöntő, majd 14:30-tól a kieséses szakasz kezdődik. A kisdöntőre és a döntőre várhatóan 18 órától kerül sor.

A legaktívabb szurkolók sem térnek üres kézzel haza, hiszen többek között Dibusz Dénes, Bartha László és Torghelle Sándor felajánlását nyerhetik el ereklyeként a legszerencsésebbek.

A torna zárásakor a résztvevő csapatok mellett a gólkirály, a legjobb játékos, a legjobb hátvéd és legjobb kapus is díjazásban részesül.

További részletek a BÁZIS Kupa – Komló facebook-oldalán olvashatók.

Csak emlékeztetőül a II. Bázis Söröző Teremlabdarúgó Torna végeredménye:

  1. Almdudler
  2. Hajadismijen
  3. Pöttyös

Legjobb kapus: Herbert Roland (Pöttyös)
Legjobb hátvéd: Koronics Márk (Almdudler)
Legjobb játékos: Szatmári Lóránd (Hajadismijen)
Gólkirály: Czár Tibor (Almdudler)

2018.december 28 – 29. péntek-szombat 9:00 III. Bázis Teremlabdarúgó Torna – Városi Sportközpont