Hosszú távra terveznek a Sport36-Komló NBI-es kézilabdacsapatánál. 2021-ig Kilvinger Bálint irányítja a kék-fehérek szakmai munkáját.

Elégedettek az eddigi eredményekkel a komlói kézilabdacsapat vezetői. Ennek egyik kézzelfogható jele, hogy meghosszabbították Kilvinger Bálint vezetőedző 2019 nyarán lejáró szerződését. A kontraktus aláírására a napokban került sor, amit a sikeres sportbált követően jelentett be Szigeti Szabolcs, a kézilabdacsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezető tulajdonosa.

A szerződés értelmében a Kozármislenyben élő, de őskomlóinak számító tréner 2021. június 30-ig kötelezte el magát a Sport36-hoz.

„A munkában hiszek, akkor is, ha nem jár gyors eredményességgel. Az megszokott, hogy egy-egy szép periódus után nőnek az elvárások, de igyekszünk mindent a helyén kezelni. A játékosok is tudják, hogy csak arra támaszkodhatunk, amilyen munkát elvégeztünk; a jövőképet az adja, hogy mennyit dolgozunk érte. A sikerek idején az ember hajlamos arra, hogy elhiggye, magától is jönnek az eredmények, de többször is bebizonyosodott az életben, hogy mindenért meg kell dolgozni” – vallott az eredményesség egyik lényeges összetevőjéről, a komlóiak mentalitásáról a szerződést hosszabbító Kilvinger Bálint.

Péter Szabó Zoltán felvételén Kilvinger Bálint még játékosként támadja az ellenfél kapuját

Kilvinger 2016. május 6-án vette át az NBI-es csapat irányítását Ratko Đurković-tól. A bajnoki meccseken azóta 30 alkalommal vezette győzelemre a Sport36-ot,amellett 9 döntetlen és 33 vereség áll az eredménylistáján. 2017/18-ban a csapat megnyerte a Liga Kupa sorozatát.