Felnőtt csapatunk idei utolsó mérkőzésén lépett pályára Kaposváron, ahol a korábban remek győzelmeket arató – a KSC Szekszárd és a Petőfi SE csapata is vereséggel távozott a virágok városából – Gyakorló DSE ellen szerepelt. Fotó: archív

Majdnem teljes kerettel tudtunk utazni Kaposvárra (Kakócz Kata még mindig sérült listán van, Baksai Vivien pedig szalagavatóján vett részt!), a bő keretben két tehetséges serdülő játékosunk – Kéri Csenge és Horváth Léna – is helyet kapott.

Sajnos az elmúlt idényekhez hasonlóan nagyon nehezen kezdtünk ebben a csarnokban, dobásaink kimaradtak, eladott labdáink voltak, amiket rendre megbüntetett a kaposvári csapat.

Az első negyedben csapatunk egyik legjobbja, Czukor-Mészáros Anett súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, valamint csapatkapitányunk, Román Réka sem tudta folytatni a játékot, mivel olyan szerencsétlenül érkezett a talajra, egy esés következtében, hogy a hüvelykujja csúnyán megsérült.

Mindezek ellenére nagyszerű fordulatot vett a mérkőzés, a második félidőben hatalmasat fejlődtünk, és olyan játékosok is főszereplők lettek, akik eddig kevesebb szerepet kaptak.

Horváth Judit Regionális Bajnokság:

Gyakorló DSE – Komló Sport KK 53 – 57 (10-6,10-19,18-10,15-22)

Kaposvár, 25 néző Vezette: Söjtöri, Frank

KOMLÓ: PÁNCÉL TÍMEA 20/9, SZABÓ NÓRA 16/9, Sebestyén Réka 5, Román Réka (C), Czukor-Mészáros Anett

Csere: PETI ZSÓFIA 10, KOVÁCS BERNADETT 6, KEREKES SAROLTA, Fóris Fanni, Marton Kornélia

Kerekes Sarolta, csapatunk irányítója:

“Nagyon jó meccset játszottunk ma. Nehéz, szoros meccs volt, de mi ennek ellenére is tudtunk győzni. Voltak a meccsnek nehéz pillanatai, de a csapat kitartása miatt letudtuk győzni ezeket a nehézségeket!”

Peti Zsófia, csapatunk centere:

“Az elején a védekezés nem úgy sikerült ahogy terveztük, de a második félidőre helytálltunk és sok labdát szereztünk. A támadásban remek játékokat játszottunk, de a dobás nem nagyon volt az erősségünk. Gratulálok a csapatnak, hogy a nehézségek ellenére is harcolt a pályán! Hajrá Lányok! Hajrá Komló!”

Czukor János vezetőedző:

“Nehéz mit mondani! Ezen a mérkőzésen megjártuk a poklot és a mennyet is, hatalmas energiákat kellett mozgósítani a második félidőben! Hatalmasat játszottak a fiatal játékosok is! Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, kellett már ez a siker!

Viszont a másik oldal kissé borús, hiszen ismét sérültjeink vannak, akik remélem gyorsan felépülnek!”